Μυτιλήνη

Νυχτερινό τοπίο από τη Μυτιλήνη


απολιθωμένο δάσος

Απολιθωμένοι κορμοί από το μουσείο φυσικής ιστορίας στο Σίγρι


Πλωμάρι

Παραλία κοντά στο Πλωμάρι


αρχαίο θέατρο

Το αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης


Πέτρα

Το μοναστήρι στην Πέτρα


Μόλυβος

Μόλυβος (Μήθυμνα)


κάστρο μυτιλήνης

Το μεσαιωνικό κάστρο στη Μυτιλήνη






λογότυπο σελίδας

Πληροφορίες επισκεπτών

Καλώς ήρθατε στη σελίδα πληροφόρησης επισκεπτών

Ο γρήγορος οδηγός και οι παρακάτω σύνδεσμοι, περιέχουν βασικές πληροφορίες χρήσιμες για φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες που είναι νέοι στο Πανεπιστήμιο και γενικότερα στη Λέσβο. Για περαιτέρω πληροφορίες που δεν περιέχονται σε αυτές τις σελίδες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γρήγορος οδηγός: χάρτες & οδηγίες

Τοποθεσία Πανεπιστημίου

πληροφορίες

Το Πανεπιστημιακό Campus βρίσκεται περίπου 4 km Νότια της Μυτιλήνης (της πρωτεύουσας της Λέσβου), και είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο από το κέντρο της πόλης όσο και από το αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης. Στη σελίδα των χαρτών υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες και υλικό για εκτύπωση.

'Αφιξη στη Μυτιλήνη, στο νησί Λέσβος

πληροφορίες

'Aφιξη με αεροπλάνο: Ο διεθνής αερολιμένας Οδυσσέας Ελύτης (κωδ. MJT) έχει πυκνές καθημερινές συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Απευθείας πτήσεις charter είναι επίσης διαθέσιμες από Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία και άλλες χώρες, κυρίως τους θερινούς μήνες.

'Aφιξη με πλοίο: Πλόες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα σε όλη τη διάρκεια του έτους. Πλοία έρχονται και από τις πόλεις της Θεσσαλονίκης και τη Καβάλας, ωστόσο οι επισκέπτες παροτρύνονται να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο σχετικά με την τρέχουσα διαθεσιμότητα δρομολογίων.

Πρόσβαση στο Πανεπιστημιακό Campus

πληροφορίες

Δημόσια μέσα μεταφοράς: Δημόσια λεωφορεία συνδέουν απευθείας το κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης (χάρτης) με το Πανεπιστήμιο. Λεωφορεία που συνδέουν τη Μυτιλήνη με το αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, ωστόσο τα συγκεκριμένα δρομολόγια συνήθως δεν ανεβαίνουν στο λόφο του πανεπιστημίου και έτσι απαιτείται περαιτέρω ανάβαση 5 λεπτών με τα πόδια.

Με χρήση αυτοκινήτου: Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 λεπτών τόσο από τη Μυτιλήνη, όσο και από το αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης. Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμες και στις δύο περιοχές.

Με τα πόδια ή το ποδήλατο: Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 40 λεπτά με τα πόδια ή 15 λεπτά με το ποδήλατο από το κέντρο της Μυτιλήνης. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά μήκος της παραλιακής οδού, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης, των συχνά ισχυρών ανέμων και της περιορισμένης έκτασης του πεζοδρομίου.


| Συχνές ερωτήσεις |



Περαιτέρω πληροφορίες & χρήσιμοι σύνδεσμοι

Βασικοί σύνδεσμοι

Διαμονή στη Μυτιλήνη

Σημειωση

Οι πληροφορίες σχετικά με εμπορικές υπηρεσίες και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι της σελίδας πληροφόρησης επισκεπτών προσφέρονται για διευκόλυνση. Το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας δεν υποστηρίζει τις αναφερόμενες υπηρεσίες/εταιρείες, ούτε έχει με οποιοδήποτε τρόπο ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών ή/και την εγκυρότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

mailto:anti-spam@anti-phishing.org | fake@antispam.org | @@ (at) (dot) .c@om .n@et | @ (at)@ @..(do.t) ...c ..@.et contact: no u f@ mailto: noone. antispam@ @spam spam -nospam

mailto:@@@@@@@ MailTo:@.@.@.@ @.@ .@. .@.com .@..com error@invalid@page@exception@hahahaa!!!mailto:: @nospam mailto:@NOSPAM.com nospam@com.com.com me@nospam.server.nl.com.uk.ca.edu.gov.exe ;) spammer at dot dot com fakeaddress at dot com dot com dot com dot com dot com $?�Ά??ε?Ύψ@hotmail.com &&$@blah.n?t We like it when email harvesters crash :)

WPOISON wpoison_el.php nospam